SEBAHAGIAN DARI RAWATAN

Contoh Penyakit:
Jantung berlubang,barah payu dara, santau, mandul, demam, batuk, selsema, maigrain, sakit jiwa, sakit mental, diabetis, barah pangkal rahim,pening kepala, asma, barah hati, barah kulit, lukiemia, barah otak, barah prostat, barah serviks, batu karang, barah tulang, buasir, sawan, sihir, tifoid, distrofi otot, epilepsi, gagap, hepatitis, kancing gigi, vector control, parkinson, rubella, virus, penyakit kulit, buah pinggang, barah paru-paru, kecederaan akibat kemalangan dan sebagainya.
Satu lagi yang ingin kami bantu ialah golongan yang sukar bertemu jodoh. Hantarkan nama dan umur anda kepada kami, akan kami cuba ihktiarkan.

Manusia hanya mampu berihktiar, hanya Allah yang menyembuhkan segala penyakit. Mudah-mudahan usaha ini diberkati dan dirahmati Allah. Amin Ya Allah.

Rabu, 18 November 2009

Apakah Kita Sebagai Mahluk Allah Lupa Pada KebesaranNya?

Barangsiapa menyembah Allah kerana suatu yang diharapnya daripadaNya atau kerana menolakkan ia dengan taatnya akan datang siksa daripadanya, maka tiadalah ia berdiri pada haq segala SifatNya kerana bahawasanya Haq Allah SWT atas segala hambaNya itu bahawa menyembah mereka itu akan Dia kerana segala SifatNya yang Jamiilah
     


Bermula segala Kun itu zhohirnya [mem]perdayakan; tiada hakikat baginya daripada sekira-kira zhohirnya; dan batinnya ibarat kerana iaitu tempat memandang segala Haqaiq al-Haqaiq daripada Ghona' dan Baqa' bagi TuhanNya; dan Faqir dan Fana' bagi hamba.


• Maka nafsu itu menilik ia kepada zhohir[per]dayanya, maka suka bagi wujudnya dan duka bagi ketiadaannya;

• dan hati itu menilik ia kepada batin ibaratnya, maka suka bagi ketiadaannya dan duka bagi wujudnya;

seperti segala hal orang-orang dahulu apabila datang dunia atas mereka itu maka kata mereka itu dosanya telah disegerakan akan balasnya, dan apabila jadi Faqir atas mereka itu, maka kata mereka itu sebaik-baik tanda orang yang sholeh.

Makna KUN di sini adalah merujuk kepada apa sahaja yang masuk di bawah "kejadian". Dunia dan segala isinya adalah KUN;

• Harta, pangkat, kedudukan yang tinggi, anak-pinak, kemudahan dan apa sahaja yang dimiliki mereka hatta diri mereka sendiripun adalah juga masuk dalam KUN ini,

• Alam barzakh, alam ghaib, syuga, neraka malah apa sahaja yang ajib-ajib serta nikmat-nikmat yang disediakan di alam sana adalah termasuk juga dalam makna KUN ini.

Pendek kata, apa sahaja asalkan ianya sesuatu "kejadian" maka pada satu pihaknya, kita katakan mereka sebagai KUN.

Bila ianya sesuatu yang berupa kejadian, maka sudah tentu sekali ada penzhohirannya. Tanpa penzhohiran, apakah ada lagi sesuatu yang lain yang boleh dijadikan tanda bagi wujudnya sesuatu kejadian itu??? Dengan itu sesuatu kejadian(KUN) itu mesti ada penzhohirannya. Bila dizhohirkan, maka ia dinamakan sebagai KUN. Ia zhohirnya dengan penuh keindahan dan rupa yang menarik sekali. Mata bisa terpukau pada kehebatan dan kecantikkannya. Telinga bisa terhibur dengan kelunakan suara-suara dan bunyian dalam KUN. Hati bisa terpikat dengan sesuatu yang manis, lazat dan menyelesakan.

• Tengok orang bergaya dengan kereta mewah dan rumah besar, ahli dunia mana yang tidak terpikat.

• Punya isteri cantik, anak-cucu yang berjaya, hati mana yang tidak senang

• Punya pangkat tinggi, kedudukan dan kemuliaan, jiwa mana yang senang.

Dan selebihnya lagi;

• Dapat Melihat menembusi alam ghaib, hati mana yang tidak seronok

• Dapat bercakap, dan berhubung dengan makhluk-makhluk lain, sudah cukup untuk menyatakan kehebatan diri yang ada.

• Dapat membuka perbendaharaan rahsia Allah, hingga tahu saat dan ketika sesuatu yang telah berlaku, sedang berlaku dan akan berlaku, siapakah yang tidak kagum dengannya.

Semuanya itu adalah KUN . Dan sememangnya KUN itu dizhohirkan dengan sesuatu yang memperdayakan. Ianya memperdayakan pandangan dan tilikan hati seseorang hamba dengan segala bentuk keindahan, kesenangan, keselesaan, keseronokkan dan kegembiraan dan kehebatannya.

   
PUSAT RAWATAN ISLAM AL HAQ

Sudah banyak hospital ppergi berubat tapi masih belum sembuh lagi, telah banyak ubat yang telah dimakan tapi masih belum sembuh juga lagi, kenapa harus kecewa cubalah rawatan cara kami di Pusat Rawatan Islam Al Haq

InsyaAllah setakat ini telah ramai dapat disembuhkan hanya dengan keizinan Allah SWT pihak kami tidak menggunakan sebarang sandaran (khadam) mahupun Jin sebagai sandaran untuk mengubat hanya bermohon atas HIKMAH Allah SWT sahaja cubalah berikhtiar dengan cara kami pula InsyaAllh

bolehlah terus berhubung terus di e-mail saya ustlan66@yahoo.com atau boleh dihubungi dinumber telefon 0132914442 / 0176169698 (ust lan) 0192669225 (abd kadir) 0129782120 (azman)

Tiada ulasan: